Це цікаво

  1. Головна
  2. Блог
  3. Посуд для малюків
31.03.2022
Поділитися

Посуд для малюків

Гігієнічні та побутові предмети повинні бути індивідуальними у кожного члена сім’ї, особливо, якщо заходить мова про маленьких дітей. Окрім власного шампуню, мочалки та гелю, для малюка важливо вірно підібрати столові прибори та посуд, які були б екологічними та зручними. Купувати посуд потрібно ближче до введення прикорму, тобто коли малюку виповнилось 6 місяців. У цьому віці знижується ризик розвитку харчових алергій і малюк вже добре реагує на перші продукти.
 

Обираємо дитячий посуд

Заокруглена силіконова чи пластикова ложка – прекрасний варіант для малюків, вона враховує анатомо-фізіологічні особливості ротової порожнини та найкраще підходить в період прорізування зубів. 

Зробити приємнішим знайомство з новими видами їжі вам допоможе силіконовий контейнер «Фрут Фідер». Використовуючи цей простий прилад, ви зможете нагодувати крихітку найрізноманітнішими стравами. Ваш малюк буде насолоджуватися овочами, фруктами та навіть деякими видами відвареного м'яса.

 

 

Для зручного пиття, малюкам віком від 6 місяців, необхідний поїльник-непроливайка. Головна перевага таких поїльників в спеціальній накладці, яка не дає проливатися воді, а отже рідина не виллється і не намочить малюка. Досвідчені батьки наголошують на тому, що саме після поїльника, дитину легше навчити пити з чашки. Практично всі моделі поїльників мають ручки на бічній поверхні для того, щоб маленькими ручками було зручно його тримати.

Пластикові тарілочки та поїльники – найзручніший варіант. В міру збільшення обсягу прикорму, тарілочка теж повинна збільшуватися.

 

Як доглядати?

У дитячого посуду повинен бути лише один законний господар — малюк. Мити його посуд  потрібно під проточною водою з використанням дитячих засобів в яких немає агресивних ПАР, барвників та ароматизаторів, або й зовсім відмовитись від них.

Якщо ви надаєте перевагу якісним матеріалам, пропонуємо вашій увазі каталог дитячого посуду та столових приборів нашого інтернет-магазину Таврия В. Купуйте найкраще для своїх малюків з доставкою!