Салатники, блюда, миски

Миска овальна 12 л

77.80 ₴

Замовити

Блюдо Marine 355х254 мм 10258

95.50 ₴

Замовити

Салатниця 0,6 л 21171

12.40 ₴

Замовити

Салатниця 2,8 л середня

21.20 ₴

Замовити

Салатниця 3 л велика

31.80 ₴

Замовити

Салатник Arum d12,5 см K5206

35.90 ₴

Замовити

Салатник 230 мм Sultana 10284

109.00 ₴

Замовити